Brugernes egne historier

Info til dig, der har lyst til at forstå

For mennesker med et fast arbejde, måske børn og en dagligdag, der hænger godt sammen virker socialt udsatte og misbrugere somme tider skræmmende - måske fordi de minder os om, at man ikke skal tage sit gode liv for givet. Misbruget og det sociale problem fylder hele billedet ud, og vi glemmer let, at vi ser på et andet menneske med en historie, følelser og håb - præcist som os selv!

"Kendskab giver venskab" hedder det, og uden venskabet med samfundet her på Sydhavsøerne ville Perronen slet ikke eksistere. På undersiderne her har husets brugere ordet. Læs deres historier og giv dig selv chancen for at forstå.

Misbrug


I Guldborgsund Kommune findes der misbrug ligesom alle andre steder. Men da vi er en mellemstor provinsby, opleves misbruget måske noget større end de omkringliggende mindre byer på Lolland og Falster.

Det er jo som oftest sådan, at salg af stoffer flytter til byerne; men derfor skal vi ikke tro, at der ikke findes misbrug i de helt små bysamfund. Det gør der! Misbrug findes alle vegne og i alle samfundslag.

Louise lille
Louise

Louise - opsøgende journalist


Louise er fast opsøgende journalist på "Brugernes egne historier".

Kontakt: louise@perron4800.dk