Et sted i bevægelse

Gi' en hånd!

Har du lyst og hjerte til at give Perronen en hånd?

Smiley lille Bliv medlem!

Medlemsskab koster kun 100 kr. årligt og et stort medlemstal, gør det muligt for Perronen at søge fonde, som vi ellers ikke ville have adgang til.

Læs mere om medlemsskab.

Smiley lille Bliv frivillig!

Har du lyst og overskud til at gøre en indsats for andre, så tilbyder vi et sjovt og rart sted, hvor du faktisk kan gøre en stor forskel.

Læs mere om at blive frivillig.

Smiley lille Bliv sponsor!

Hjælp os med fortsat at kunne give et højt kvalificeret tilbud til socialt udsatte.

Læs mere om at blive sponsor.


Værestedet Perronen i Nykøbing F. fungerer som værested for socialt udsatte, men er også mere end det. Perronen tilbyder en ramme for socialt udsatte, hvor de kan flytte sig i retning af at tage styringen over deres eget liv - en styring som mange ellers oplever at have mistet et sted på vejen. En perron i virkelighedens verden er et sted, hvor man gør ophold og hviler, men perronen signalerer også, at man er "på vej". Perronen er mere end et værested.

Telefon 22 93 03 34

Perronen er åben alle hverdage kl. 8.00 - 15.00

Perronen er midlertidigt lukket - foreløbig til og med den 10. maj 2020

På grund COVID-19 restriktionerne er Perronen fortsat lukket.
Vi følger myndighedernes retningslinjer og kan tidligst lukke Værestedet op igen den 11. maj 2020. Brugerne af Perronen kan fortsat kontakte os via telefon ved behov.

Den planlagte sommerfest i juli måned er desværre også aflyst, men vi tager "revanche" næste år og laver et brag af en fest i 2021.

Når Perronen åbner igen, kan vi ikke forvente at alt bliver helt som før. Der vil formentlig være restriktioner og nye krav der skal efterkommes. Det begynder vi at planlægge nu, så vi er klar så snart der bliver mulighed for at åbne igen - og vi glæder os til at se alle brugere og frivillige igen!

Vi har et nødberedskab, så vi kan tage os af akutte tilfælde. Kan kontaktes på tlf. 22 93 03 34


Så er det tid til betaling af kontingent.
Kontingentet på 100 kr. kan enten betales på MobilePay 45 94 60 eller på Perronens bankkonto: reg.nr. 4343 konto nr. 321 960 4572 - Mærk venligst indbetalingen “Kontingent Perronen". Så kan du også få Perronens nyhedsbrev tilsendt pr. mail.


Generalforsamlingen den 24. marts 2020 er udsat, foreløbig til den 26. maj 2020
Nærmere følger.Info-møde på Perronen - hør mere om at blive frivillig!


Køkken
Vil du have nye gode kolleger og gøre en stor forskel for socialt udsatte - så bliv frivillig på Værestedet Perronen.

På Perronen har vi netop fået køkken og spisestue ny-renoveret, så det fremstår lyst og venligt og med meget fine arbejdsforhold. Og nu vil vi gerne have endnu flere frivillige til at lave mad i køkkenet til vores brugere. Her er et godt og hyggeligt miljø, hvor vi udover at lave mad også får en snak med og tager omsorg for de mennesker som besøger os.
Du får en god introduktion til arbejdet og du får mange gode frivillige kolleger. Man arbejder typisk 1 - 2 dage om ugen fra kl. 9.30 - 14.00. Vi kan ikke garantere helt røgfrit arbejdsmiljø.

Tror du det ku’ være noget for dig, så er du velkommen til Åbent hus / informationsmøde:
mandag d. 17. februar kl. 13 - 14.30, eller
tirsdag d. 18. februar kl. 13 - 14.30.

Vi bor Vendersgade 8, Nykøbing F.

Vi glæder os til at se dig!

Gave pakket grimt ind og uden byttemærke - ALLE BILLETTER ER NU SOLGT


"Da jeg fik Parkinson var det som at få en gave, der er pakket grimt ind. Jeg har nu fået pakket den op og har fundet en helt unik skønhed indeni".
Apoteker
Tirsdag den 3. marts 2020 kl. 19, Perronen, Vendersgade 8, Nykøbing F.
Hør apoteker Ole Lystrup Iversens personlige historie om livet med en kronisk sygdom med plads til eftertænksomhed, shining eyes, latter og livsglæde.
Billetpris 75 kr. (+gebyr).
Køb billet her!
Overskuddet går til Perronens arbejde.Et levende hus


Hver eneste dag summer Perronen af liv fra masser af glade brugere!

togvogn og kirsebærtræ
Perronen er først og fremmest et værested - en tryg ramme at være i, så dagligdagen for socialt udsatte bedre kan hænge sammen.

Der er åbent hver dag fra 8 til 15.

Men Perronen er også meget mere end et værested. Som en perron er for den rejsende er Perronen også et sted, hvor man samler kræfter og orienterer sig om, hvor man nu skal hen. Det er et kraftcenter, der ved at skabe et helle og et tiltrængt pusterum for socialt udsatte også kan tilbyde hjælp til at finde ressourcerne og komme tilbage på sporet.

Gennem mere end to årtier har vi lagt os i selen for løbende netop at blive bedre til at hjælpe socialt udsatte tilbage på sporet, og takket været den uvurderlige støtte fra dygtige frivillige og venlige støtter, sponsorer og samarbejdspartnere håber og tror vi, at vi også kan være med til at gøre en vigtig forskel i mange år frem.
Se Perronens kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen.

banner fødevarestyrelsen