De frivillige

Uden de frivilliges indsats for Perronen hver dag, vil Perronen ikke kunne eksistere. De frivillige er derfor også talrige i huset og yder på forskellige tidspunkter deres kæmpe indsats for husets brugere.

Herunder kan du se de vigtigste opgaver, som de frivillige varetager i huset. Listen er dog ikke nødvendigvis udtømmende.

Morgencafe - Er du morgenglad med lyst til at smøre franskbrødsmadder og hygge roligt sammen med brugerne? Du er typisk alene på en morgenvagt, dog med støtte fra det fastansatte personale.
  • Arbejdstid 7.45 – 9.00.

Omsorgs- og cafemedarbejder - Kan du lide at lave mad, udføre lettere rengøring og indimellem tage en god snak med brugerne? Du deltager sammen med andre frivilligkolleger på det daglige vagthold.
  • Arbejdstid 9.30 – 15.00.

Tøjdepot - Har du lyst til at sortere tøj på depotet og deltage i tøjudlevering til brugerne?

Værkstederne - Har du hænderne skruet rigtig på og lyst til at gå sammen med brugerne på værkstedet og lave alt fra blomsterkasser til knallerter? Så er det dig vi har brug for!
  • Arbejdstid 8.30 – 14.30.4 eller efter aftale

Udviklingsmedarbejder - Har du let ved det skrevne ord, behersker økonomi eller har projekterfaring? Perronen har løbende udviklingsopgaver, som løses individuelt eller i arbejdsgrupper.
  • Her er der ikke nogen given arbejdstid. Det afhænger af opgavernes karakter.