top of page
Togvogn frontalt-1780.jpg

nyheder

Søg

Klassisk Wegner gyngestol J16

Hans J. Wegner er manden bag den populære og efterspurgte gyngestol J16, der blev designet og sat i produktion i 1944. Wegners design lagde vægt på bevægelsesfrihed og ergonomi, hvilket er med til at stolen stadig er moderne i dag. Denne stol er produceret i 1998. Den står med den originale lak og Skaaning's Møbelflet har monteret den med ny flet!

Gyngestolen er doneret til Værestedet Perronen af Skaaning's Møbelflet.

Stolen sælges for 6.000 kr.

Indtægten går ubeskåret til deltagerne på værestedets kommende sommerferietur.


Stolen kan beses i Perronens Genbrugsbutik, Markedsgade 10, Nykøbing F.Julen står for døren og Værestedet Perronen vil gerne holde en rigtig god jul for vores daglige brugere. Men julen varer længe og koster mange penge. Derfor har vi henvendt til en række lokale og virksomheder og spurgt om hjælp til økonomien.

Det har flere allerede reageret postivt på og doneret penge til hyggelige juledage med god mad og en juleaften med and, flæskesteg, ris a la mande, gode julegaver og hvad der ellers hører til en hyggelig juleaften.


En stor tak til:

🎄WTC advokaterne, Skolegade 24, Nykøbing F.

🎄 XL BYG, P.W. WULF, Kraghave Gaabensevej 2, Nykøbing F. 🎄

🎄 Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen, Tværgade 10, Nykøbing F. 🎄


Det er Perronens frivillige der tilbereder julemaden og står for en hyggelig juleaften med spil, underholdning og uddeling af julegaver.

En donation kan indbetales på vores konto i Danske Bank, reg.nr. 4343, kontonr. 3219 604 572. Mærk venligst indbetalingen ”Perronen”.
Perronens genbrugsbutik, Markedsgade 10, Nykøbing F

Perronen har åbnet en genbrugsbutik. Vi har rigtig mange gode ting til gode priser. Overskuddet går til ubeskåret til Perronens arbejde.

Butikken er åben onsdag, torsdag og fredag kl. 12 - 17 og lørdag kl 10 - 13. Her kan du også aflevere gode salgbare ting og sager som møbler, tøj og nips.

bottom of page