Togvogn frontalt-1780.jpg

nyheder

Søg

Årets generalforsamling i "Værestedet Perronen, Foreningen for socialt udsatte" er udsat indtil videre. Når corona-restriktionerne tillader det indkaldes til ny generalforsamling.


På grund af aflyste arrangementer og andre uforudsete indtægtstab i 2020 har Perronen oparbejdet et økonomisk underskud, som skal afvikles i 2021. Vi er derfor nødt at indskrænke og indfører en ugentlige lukkedag. Det er en midlertidig foranstaltning, der træder i kraft 1. januar 2021 og gælder et halvt år. Torsdag er den dag hvor færrest bruger Perronen, så torsdag er valgt som den midlertidige lukkedag.Tirsdag den 8. december 2020 blev Guldborgsund Kommunes frivilligpris uddelt. Det skete da formanden for Guldborgsund Frivilligcenter Jan Riis og Centerleder Birgitte Zimling kom forbi Perronen og overraskede vores frivillig Rikke Roland Andersenmed "Årets Sociale Frivilligpris 2020".

Jan Riis holdt tale for Rikke, der blev meget glad for æren. Med prisen følger en plakette og senere på året et særligt arrangement for Rikke.

På Perronen er vi stolte af at en af vores frivillige får prisen og Rikke har i den grad fortjent det. Hun har klaret store udfordringer, hun er sej og hun gør en stor indsats for Perronens brugere.


adresse

Vendersgade 8,

4800 Nykøbing F.

åbningstider

8.00 - 14.00 hverdage

Lukket torsdage

kontakt
  • Facebook