top of page
Perronen hovedbygning2-1791.jpg

tilbud

Perronens tilbud retter sig mod socialt udsatte, der typisk har brug for en hånd til at få dagen og vejen til at hænge sammen. Selvom vi har et godt samarbejde med kommunen, er vi ikke en del af det kommunale system, og husets brugere kan altid være anonyme og vil ikke blive registreret. Vores dør er altid åben og vi hjælper med mange forskellige udfordringer lige fra at få tøj på kroppen, mad på bordet og tag over hovedet til praktiske problemer med e-boks og Nem-id m.v. Vi ønsker at skabe bedre vilkår for vores brugere med respekt for deres forskellige udgangspunkter og personlighed. Som privat organisation har vi ekstra frihedsgrader og vi tillader f.eks. at brugerne må drikke øl og ryge hash udendørs.

IMG_0359.jpeg
CAFÉ

Caféen er åben mandag til fredag fra 9.00 til 14.00.

Perronens café er husets livsnerve og der er næsten altid nogen, man kan få sig en sludder med.

Socialr%C3%83%C2%A5dgivning-1613_edited.
Socialrådgivning

På Perronen kan du få rådgivning og vejledning i forhold til hele det sociale område og lidt til.

Computercaf%25C3%2583%25C2%25A9-1799_edi
COMPUTERCAFÉ

Perronen råder over to pc'er. De bliver brugt til spil og adgang til nettet. Det giver mulighed for adgang til elektroniske henvendelser som f.eks. selvangivelsen, oprettelse af NemID etc. Den ene pc er placeret i sit eget rum, så man kan se private henvendelser i fred og ro.

Café
Socialrådgivning
Computercafé
Hus Forbi
Hus Forbi-1798.jpg
hus forbi

Perronen er distributør af Hus Forbi. Avisen sælges til autoriserede Hus Forbi-sælgere mod forevisning af legitimationskort mandag - fredag 9.00 - 14.00.

Hvis du vil sælge Hus Forbi, skal du kontakte Perronen. I fællesskab udformer vi en sælgerkontrakt og udstyrer dig med et ID-kort. Så kan du komme i gang med at sælge Hus Forbi-aviser.

 

IMG_0333.jpeg
tøjdepot

I tøjdepotet kan Perronens brugere få gratis tøj. Henvend dig til personalet i caféen, hvis du har brug for hjælp til tøj. 

Tøjdepot
Startpakker
Pandekagevogn%20udefra-1733_edited.jpg
pandekagevogn

Perronen har en pandekagevogn med fuldt udstyret køkken. Vi har bl.a. solgt pandekager til havnefester, gadearrangementer i byen, Den Store Havefest m.v. Alt overskud går til Perronens arbejde. 

Træværksted
Pandekagevogn

"Det er et godt sted. Jeg kan godt lide at være her. Vi plejer altid at få god mad, og man kan komme her, uden der stilles krav. Ingen fniser af en, og man kan komme, som den man er."

KARSTEN
bottom of page