Perronen hovedbygning2-1791.jpg

tilbud

Perronens tilbud retter sig mod socialt udsatte, der typisk har brug for en hånd til at få dagen og vejen til at hænge sammen. Selvom vi har et godt samarbejde med kommunen, er vi ikke en del af det kommunale system, og husets brugere kan altid være anonyme og vil ikke blive registreret.

Café-1764.jpg
CAFÉ

Caféen er åben mandag til fredag fra 08.00 til 14.00.

Perronens café er husets livsnerve og der er næsten altid nogen, man kan få sig en sludder med.

Socialr%C3%83%C2%A5dgivning-1613_edited.
Socialrådgivning

På Perronen kan du få rådgivning og vejledning i forhold til hele det sociale område og lidt til.

Computercaf%25C3%2583%25C2%25A9-1799_edi
COMPUTERCAFÉ

Perronen råder over to pc'er. De bliver brugt til spil og adgang til nettet. Det giver mulighed for adgang til elektroniske henvendelser som f.eks. selvangivelsen, oprettelse af NemID etc. Den ene pc er placeret i sit eget rum, så man kan se private henvendelser i fred og ro.

byvicev%C3%A6rt_edited.jpg
byviceværter

I samarbejde med Guldborgsund Kommune kan vi tilbyde nogle af Perronens brugere beskæftigelse som byviceværter. Byviceværterne varetager renholdelse m.v. på torve og stræder i kommunen. Brugerne arbejder sammen med de fastansatte byviceværter og aflønnes efter reglerne om socialt frikort. Perronen hjælper også med at søge om socialt frikort.

Hus Forbi-1798.jpg
hus forbi

Perronen er distributør af Hus Forbi. Avisen sælges til autoriserede Hus Forbi-sælgere mod forevisning af legitimationskort mandag - fredag 8.00 - 14.00.

Hvis du vil sælge Hus Forbi, skal du kontakte Perronen. I fællesskab udformer vi en sælgerkontrakt og udstyrer dig med et ID-kort. Så kan du komme i gang med at sælge Hus Forbi-aviser.

 

DSCF1755_edited.jpg
tøjdepot

I tøjdepotet kan Perronens brugere få gratis tøj. Henvend dig til personalet i caféen, hvis du har brug for hjælp til tøj. 

Startpakke-1759.jpg
startpakker

Mange er Perronens brugere løber ind i boligproblemer og hjemløshed. Vi hjælper med at løse evt. problemer med kontakt til kommune, udlejere og forsyningsselskaber. Med en startpakke kan vi hjælpe med det mest nødvendige udstyr til at komme i gang i en ny bolig. Køkkengrej, service, sengetøj m.v. får vi doneret fra private og startpakken sammensættes efter den enkeltes behov.

Træværksted_med_Jens-1749.jpg
træværksted

I vores træværksted kan Perronens brugere producere og være med til at sælge møbler og andre trævarer. Aflønningen sker efter reglerne om socialt frikort. Arbejdet foregår under supervision og kvalitetskontrol af professionel snedker.

Pandekagevogn%20udefra-1733_edited.jpg
pandekagevogn

Perronen har en pandekagevogn med fuldt udstyret køkken. Vi har bl.a. solgt pandekager til havnefester, gadearrangementer i byen, Den Store Havefest m.v. Alt overskud går til Perronens arbejde. 

"Det er et godt sted. Jeg kan godt lide at være her. Vi plejer altid at få god mad, og man kan komme her, uden der stilles krav. Ingen fniser af en, og man kan komme, som den man er."

KARSTEN